Köszöntjük Mátyás nevű látogatóinkat!
 
<< 2018 Február >>
H K Sz Cs P Sz V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Click for Budapest Ferihegy, Hungary Forecast

Created by Zoli
Graphics by Bitbox
Hosted by FF Network


Felszerelés

Hidvégi-Üstös Pál köszöni támogatóinak, hogy a Tisza Nagyköveteként végigviheti 3 országon a folyó üzenetét:

A Szövetség az Élő Tiszáért Egyesületnek (SZÖVET), hogy közösen fogalmazhattuk meg az üzenetet, hogy aktívan részt vesznek a programok szervezésében és egészséges Tisza-menti élelmiszerekkel (aszalt gyümölcsök, almalé, sonka, kecskesajt) járulnak hozzá, ahhoz, hogy legyen energiám a több mint 1050 kilométert végigfutni.
A Volkswagennek, hogy profi társra leltem a Cross Touran-ban, így akár 7 szervező kollégám is kísérhet, vagy egy komplett mentőcsónakot és egyben kerékpárokat is szállíthatunk.
A Lafumának a minden igényt kielégítő outdoor ruházatot és felszerelést, futónadrágot, pólót, dzsekit, hátizsákot, terepfutócipőt, hálózsákot, sátrat, kemping székeket, asztalt és örülök, hogy az Oxbow jóvoltából még sportöltönyt is viselhetek.
A Praktikernek, hogy nemcsak a Tisza ügye mellé állt, de sátrakkal, állványzattal, ponyvákkal, utánfutóval is segíti a munkánkat.
A Fiskarsnak a felszelésem elengedhetetlen részeként használt fejszéket, maccsétát, késeket, lapátokat (a sivatagban sokat forgattuk, és még fogjuk is), víztartályos hátizsákot és féltett Gerber késeimet.
Az MBT-nek, hogy Swiss-Masai cipőivel, edző eszközként nagyban segítette a felkészülést, hogy gerinc-izmaim, lábboltozatom erősödjön.
A Noene betéteknek, hogy futásnál nem terhelem a sarkam, mert az ütődés (Forma 1-es autóknál tesztelteket igazolom!) 98%-át elnyeli.
Az ASICS-nak az aszfalton és kemény útfelületen használt futócipőket.
QBE Atlasznak az utazási biztosítást Ukrajnában és Szerbiában.
A DHL-nek, hogy felszereléseim szállításánál és vámoltatásánál megbízható, gyors és a világon talán legelismertebb cégként profi partner.
A Mediterrán Fruits-nak a banánt és a gyümölcsöket.


Ez a web oldal szerzői jogi oltalom alatt áll.

Minden jog fenntartva. All rights reserved.

Így a szerző előzetes írásbeli engedélye nélkül az oldalakról semmilyen részt nem szabad semmilyen formában, semmilyen elektronikus, kézi vagy másféle eszközzel másolni, reprodukálni vagy lefordítani más nyelvre.

magyar english