Köszöntjük Gertrúd nevű látogatóinkat!
 
<< 2018 Április >>
H K Sz Cs P Sz V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Click for Budapest Ferihegy, Hungary Forecast

Created by Zoli
Graphics by Bitbox
Hosted by FF Network


CSAPATÉPITÉS


csapatépítés
Minden csapatépítés célja a csoporthatékonyság, az együttműködés növelése. Ezt az igényeknek és a team összetételének (kor, attitűd, nemek aránya, vezetői szintek) megfelelően indoor és/vagy outdoor elemek segítségével érjük el. A programot mindig a konkrét feladathoz igazítjuk, pl.:

- új csapat összekovácsolása

- a cég különböző területein dolgozók közötti kommunikáció javítása

- nagy korkülönbségek a teamen belül

- új vezető(k)

- átszervezés

 

A tréning eredménye: Elsősorban a cég elvárásai szerint alakul. Általánosságban elmondható, hogy egy csapatépítő tréning során a csapat tagjai áttekintést kapnak a csoportfejlődés szakaszairól, majd a közös élmények során megtanulják, hogyan kell saját csapatukat építeni, és a csoportfolyamatokat moderálni, menedzselni.

 

Tréning felépítése:

·                  Önismeret, egyéni motivációk

·                  Visszajelzés, vezetői kommunikáció

·                  Team-szerepek,

·                  Vezetői team-szerepek

·                  Csapatépítés fázisai

·                  Pszichometria, csoportdinamika

·                  Saját élményű gyakorlatok (indoor és/vagy outdoor)

·                  Konfrontáció és konfliktuskezelés a csoportban

·                  Együttműködés és versengés

 

A tréning módszere: A cég igényeihez, a feladathoz és tréningezett személyekhez igazítva indoor és outdoor elemek, feladatok összessége. Az egyik leghatékonyabb, legaktívabb és legkomplexebb módszer a kalandtúra (adventure), nem véletlenül indítottak a nagyvilágban is kizárólag cégek számára szervezett business adventure programokat. 

 

A tréning helyszíne:

A programot természeti környezetbe helyezzük, mely lehet 4 csillagos szálloda, 50-120 fős családias hotel, de akár sátrazhatunk is. A cégünk ügyvezetői több mint 90 rendezvényt szervezett szerte az országban így biztosan találunk az igényeknek és a költségvetésnek megfelelő szállást és helyszínt. A csapatépítő tréninget külföldön is meg tudjuk szervezni. Erdélyben nagy a helyismeretünk, ide rendszeresen viszünk programokat.

2007-től incentive, felsővezetői tréning- és csapatépítő programokra (akár donációval egybekötve), kiemelt ajánlatunk Afrika!

Dél Afrika, a Namibiai sivatag, a Viktória-vízesés régió, Malawi tó, Tunézia és a Kilimanjaro, Etióp magasföld vagy egyiptomi helyszínen.

Partnerünk az angol Oasis Overland.

 

Létszám: 6-120 fő számára vállalunk csapatépítést, incentive programokat és rendezvényszervezést akár 300-500 főre is.


csapatépítés
OUTDOOR PROGRAMOK

 

Európa leghosszabb kalandtúrájának, a Cross Hungary Adventure program szervezőjeként, kivételes módon az ország szinte minden táját, rejtett zugait jól ismerjük (melyek az ideális helyszínei egy adrenalin pályának, sziklamászásnak, quadozásnak, evezésnek, GPS navigációs feladatoknak). Így bármely helyszínen izgalmas, színes programot tudunk javasolni.

 

Minden esetben javaslunk egy indoor verziót is, mely rossz idő esetén bevethető.

 

Adrenalin pálya, kötéltechnikai feladatok

 

Quadozás a természetben

 

GPS navigációs játék

 

Lovas feladatok

 

Motorcsónakázás

 

Evezés

 

Stratégiai játékok

 

Tutajozás

 

Canopy

 

Komplex program: Kalandtúra

A kalandtúra stratégiai játék. Ügyesség és állóképesség is szükséges hozzá, de elsősorban jól kell taktikázni, és a jó eredményhez hatékony csapatmunka szükséges.

 

Program során 5 vagy 7 fős csapatok versenyeznek egymással. Tájolót és térképet vagy GPS-t használva keresik fel a feladatokat. A csapatok, annak megfelelően, hogy hány csapattag és milyen sikerrel és idő alatt teljesíti a feladatot, pontokat kapnak. Az egynapos program kötéltechnikai, logikai és egyéb ügyességi (célba dobás, favágás) feladatokat tartalmazhat.

 

Gépkocsik bevonása a programba lehetséges, vagy gépkocsival jut el a csapat a feladatok helyszínére, vagy a csapat egyik tagja (felváltva) végzi a logisztikai feladatokat és juttatja el a csapat felszerelését az egyes feladatok helyszínére.

 

Igény szerint a program a csapatszellem javítása és a csoportdinamika növelése mellett túlélési ismereteket is oktathat (tűzrakás, víznyerés, menedék építés, sérült mentése, navigáció, jeladás stb.). A téma különösen aktuális. Egyre nagyobb az igény – pl. cunami, terrortámadások, földrengés --, hogy váratlan helyzetekre is előre felkészüljünk.

 

A kötéltechnikai programokat a képzett kötéltechnikai oktatók építik és a Katasztrófa Elhárítási Csoport speciális mentősei biztosítják.

 

Indoor elemekkel, konferenciával bővített program esetén a komplett rendezvényszervezést vállaljuk. Referenciáin (több, mint 90 rendezvény):

 

Progresszív Kereskedőverseny Díjátadó Gála

Progresszív Kerekasztal Konferenciák

Progresszív Reggelik

Hermész Páholy Rendezvények

Ki Kicsoda az FMCG szektorban könyv bemutató sajtótájékoztató

ECR Konferencia

SCM 2 napos konferencia

Sodexho-Pass Akadémia

Cross Hungary Adventure 2005 és 2006

Cornexi-The North Face Túlélő Kalandtúra

„Együtt a Tiszáért, Együtt a Környezetért” program

 

Referenciák: Apenta, CBA, Coop Hungary, Coty Hungária, Detki Keksz, Fortunate, Globus, Gumotex, Metro Áruházak, Nestlé, Porsche Hungária, Procter and Gamble, Saab, Salomon, Sio Eckes, Spar, Tesco, Unilever, Univer, Zwack Rt.


Ez a web oldal szerzői jogi oltalom alatt áll.

Minden jog fenntartva. All rights reserved.

Így a szerző előzetes írásbeli engedélye nélkül az oldalakról semmilyen részt nem szabad semmilyen formában, semmilyen elektronikus, kézi vagy másféle eszközzel másolni, reprodukálni vagy lefordítani más nyelvre.

magyar english