Köszöntjük Mátyás nevű látogatóinkat!
 
<< 2018 Február >>
H K Sz Cs P Sz V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Click for Budapest Ferihegy, Hungary Forecast

Created by Zoli
Graphics by Bitbox
Hosted by FF Network


Felszerelés

Miért ajánlott a Q10 sportolók számára?

  • A Q10 koenzim nélkülözhetetlen szerepet játszik sejtjeink energiatermelési folyamataiban.
  • A Q10-et szervezetünk is termeli, tehát a Q10 nem mesterséges serkentőszer, hanem a szervezet természetes energiaforrása.
  • A Q10 részt vesz a fokozott igénybevételnek kitett izmok (szívizom, vázizom) energiaellátásában, tehát a megfelelő Q10 ellátottság hozzájárulhat a szív egészséges működésének fenntartásához, elősegítheti a normális vérnyomás megtartását.
  • A koenzim Q10 immunrendszer-erősítő hatással bírhat, az immunsejtek ugyanis igen energiaigényesek, a Q-10 koenzim pedig segíti az energiatermelésüket.
  • Csökkentheti a regenerációs időt, energizálhat, mivel részt vesz az ATP termelésében. Idült fáradékonyság esetén is segíthet.
  • Erős antioxidáns. Hatását főleg a mitokondriumban fejti ki, valamint véd az LDL-koleszterin oxidációja ellen is.
  • A készítmény fogyasztása ajánlott jelentős fizikai és szellemi igénybevételkor, sportoláskor, túlterheléskor, a szervezet fokozott energiaigénye esetén, illetve idős korban.
A BioCo Q10 kiemelten ajánlott, mivel a készítmény gyártása a speciális BioCo technológia alapján történik, mely lehetővé teszi az eredetileg zsírban oldódó Q10 vízoldékony emulzióját. A vízben oldódó vitaminok felszívódása gyorsabb, hatékonyabb! A BioCo Q10 készítményeiben megtalálhatók a szinergista antioxidáns vitaminok is, többek között a C- és az E-vitamin továbbá a béta-karotin és szelén!


Ez a web oldal szerzői jogi oltalom alatt áll.

Minden jog fenntartva. All rights reserved.

Így a szerző előzetes írásbeli engedélye nélkül az oldalakról semmilyen részt nem szabad semmilyen formában, semmilyen elektronikus, kézi vagy másféle eszközzel másolni, reprodukálni vagy lefordítani más nyelvre.

magyar english